Corona Update 18-03-2020Update corona: Noodzaak continueren fysiotherapeutische zorg.


17 MRT KNGF-voorzitter Guido van Woerkom heeft vanavond tegen de achtergrond van alle actuele corona-maatregelen de visie van het KNGF op de 'noodzaak van het continueren van fysiotherapeutische zorg' aan het ministerie van VWS voorgelegd. De kern van deze visie is dat het in het belang van patiënten, maar zeker ook van huisartsen en ziekenhuizen is om fysiotherapie te blijven aanbieden.

De defenitie van noodzakelijke fysiotherapeutische zorg zal de komende dagen worden uitgewerkt. Wij houden u hiervan op de hoogte.

 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM! Wij vragen u direkt telefonisch contact op te nemen met de praktijk indien onderstaand op u van toepassing is:

- U heeft griepverschijnselen met hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid en koorts.
- U in een besmet gebied bent geweest
- U met een persoon in aanraking bent geweest bij wie het Corana (COVID-19) virus is
vastgesteld.
- Er bij u het Corona (COIVD-19) virus is vastgesteld.

 

Wanneer dit alles niet voor u geldt dan ontvangen wij u graag in onze praktijk. Vanwege de hygiëne geven wij u momenteel geen hand. Wij maken nog vaker de deurklinken, de behandeltafels en oefenmaterialen schoon.

Belangrijk is dat u zelf ook de richtlijnen van het RIVM volgt zodat u op de hoogte blijft van de snel opeenvolgende veranderingen omtrent de ontwikkeling van het Coronavirus.

 

Ga terug

 

Bel ons voor een afspraak:

040-2415200

 

Bezoekadres

Praktijk voor Fysiotherapie en

Manuele Therapie Van Schaik

Diamantring 111
5629 GP Eindhoven

Routebeschrijving

 

Wij zijn bereikbaar op:

Tel: 040-2415200

info@fysiotherapievanschaik.nl

Contactformulier